Hvis du ser hvetemel, beriket hvetemel, sukker eller høy

Hvordan eliminere raffinerte karbohydrater fra kostholdet ditt. Forbedre helsen din

Den gjennomsnittlige personen bruker mellom 250 til 350 kilo raffinert sukker per år. Det om 1 til 2 kilo per dag! Det er 1 million kilo til en milligram.

Anbefalt antall er 5 milligram per dag. Det er lett å se dilemmaet.

Dessverre spiser mange australiere daglig raffinert karbohydrater som den viktigste delen av dietten. Matvarer som brus, kaker, muffins, kaker, desserter og bakevarer, er ikke de eneste https://www.canada-goose-jakker.com matvarene som er i raffinert karbohydratkategori. Du vil også finne mange flere raffinerte karbohydrater i matvarer som frokostblandinger, brød, boller, kaker, hvit ris, hvit pasta, pretzels, potetgull og fransk frites.

canada goose jakke herre Du kan si, men disse matene er YUMMY, og du liker dem! Når Canada Goose Coats UK du kan vite hva de gjør med deg? Du kan ombestemme deg. canada goose jakke herre

På grunn av overbehandling av dem har ingen bærekraftig næringsinnhold, derfor hvis du skulle få en blodprøve, kan du oppleve at du lider av underernæring, utarmet av essensielle vitaminer og næringsstoffer som trengs for å opprettholde kroppen din funksjoner. Raffinerte karbohydrater er også en viktig bidragsyter til mange av de økende helseproblemene, for eksempel hjertesykdom, kreft, type 2 diabetes, nyre, lever, Alzheimers og så videre.

canada goose Jeg hører deg, du sier ‘Nei, jeg vil ikke bli offer for disse sykdommene’. canada goose outlet Så la oss se på hva du kan gjøre! canada goose

Rengjør Pantry av både ditt kjøkken og ditt sinn

canada goose norge Eliminer tilsetting av sukker til noe av maten eller drikken. Tro meg, du vil bli vant til å ha te og kaffe uten sukker. canada goose norge

canada goose victoria parka Eliminer eller minimer inntaket av behandlet eller pakket mat. canada goose victoria parka

canada goose jakker herre Eliminer å spise lollies, kaker, sjokolade, bakverk, kjeks, flaskejuicer, tørket frukt, raffinerte brød og brus. canada goose jakker herre

Sjekk etiketter: Bli vant med å se på ingredienslisten og se etter ingredienser for hele maten. Hvis du ser hvetemel, beriket hvetemel, sukker eller høy fruktose mais sirup oppført, så inneholder produktet svart friday salg raffinerte karbohydrater.

Fresh Real Food: Den enkleste måten å unngå raffinerte karbohydrater og sukker er å kjøpe hele matvarer i ubearbeidet tilstand. Dette inkluderer alle friske frukter og grønnsaker, nøtter og frø, bønner og fullkorn, yoghurt, geiterost, egg, kylling, magert biff, lammekjøtt, svinekjøtt og fisk.

canada goose victoria Når du spiser: Nyt mat som har magert kjøtt, kylling eller fisk uten sauser, så ha et salat eller vegetabilsk utvalg som søtpotet, gresskar, mais, gulrøtter, grønnsaker er sunne karbohydrater du kan nyte med ditt måltid. Unngå ørkenen med mindre frisk frukt og yoghurt. Hvis du liker et glass vin, har du på alle måter et eller to maksimum eller et par øl. Unngå noen brus eller blandebatterier. canada goose victoria

Fordelene med ikke-raffinerte komplekse karbohydrater så ja hva er det for deg når du velger å bevege deg bort fra, kan virke som din favorittmat i øyeblikket.

canada goose jakke Disse ikke raffinerte karbohydrater er det som er kjent som din gode karbohydrater fordi de er matvarer som inneholder naturlig forekommende sukker uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. canada goose jakke

canada goose jakker dame Reduserer angst og forbedrer hjernefunksjonen canada goose jakker dame

Opprettholder sunn vekt som å være ekte mat det er lett absorbert og utnyttet av kroppen din forbedrer stoffskiftet.

canada goose salg Støtter sunn søvn: Visse karbohydrater som havremel, gresskar, søte poteter, bananer og brun ris inneholder store mengder tryptofan, som slapper av i kroppen og hjelper deg med å sove. Havregryn hjelper deg selv med å produsere melatonin, hormonet som regulerer søvnen din. Å spise noen komplekse karbohydrater om natten før sengen kan hjelpe deg med å sove mer lydløst gjennom canada goose parka natt og sovner raskere. canada goose salg

canada goose outlet Hvordan inkluderer Wholegrains, grønnsaker og frukt vil være til nytte for deg! canada goose outlet

canada goose herre Hele kornprodukter inkluderer brunt ris, fullkornspasta, bønner, full hvetebrød, hele havre, bokhvete, hirse, fullkorns- korn og helkorns korn anses å være gode karbohydrater. Disse matvarene er rike på fiber, vitaminer, mineraler og phytonutrients som er gunstige for helsen din. De har også en lav glykemisk indeks fordi de forårsaker en lavere endring i blodsukkernivået. Dietter rik på høy glykemisk indeks matvarer føre til en rask økning i blodsukker nivåer, og dermed øke risikoen for diabetes og hjertesykdom. I motsetning kan matvarer med en ny glykemisk indeks i New York hjelpe deg med å oppnå en bedre stabil blodsukker og forbedre vekttap og kontrollere type 2 diabetes. canada goose herre

Frukt og grønnsaker er lastet med vitaminer, næringsstoffer og karbohydrater. Folk som bruker ca 2.000 kalorier per dag, bør spise 2 kopper frukt og 2,5 kopper daglig grønnsaker.

canada goose jakke dame Legumes som bønner, erter og linser er høyt i fiber, karbohydrater og protein og lavt fett. Legumes kan redusere risikoen for kardiovaskulær sykdom, type 2 diabetes og prostatakreft, rapporterer Linus Pauling Institute. På en 2.000 kalorier daglig diett, bør du spise 3 kopper edmonton av legumes i en uke. canada goose jakke dame

canada goose dame Julie Doherty er anerkjent som verdensomspennende leder innen naturopatisk medisin av verdens ledende leger. canada goose dame

Julie er en eksepsjonelt erfaren Naturopathic Practitioner med stor kompetanse innen tradisjonell medisin, Herbal Homeopathic medisin: Massasje Beauty Therapy

canada goose trillium Julie er eneste utøver og eier av Julie ‘s Naturopathic Health Care Services Etablert siden 1990 canada goose trillium.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Esta entrada fue publicada en Sabermetría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *